Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  • Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
    Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας Alpha Βank 184 00 2320 003 229, Iban: GR29 0140 1840 1840 0232 0003 229, Swift CRBAGRAA με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο info@mymarketplace.gr
  • Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο) είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβής Speedex (Δείτε δίκτυο εδώ), ACS courier. Στις μεγάλες οικιακές συσκευές δεν υποστηρίζεται ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.
  • Πιστωτική κάρτα/Χρεωστική κάρτα: VISA, MASTERCARD, Dinners, American Express για απευθείας χρέωση ολόκληρου του ποσού. Για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρόν για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα που κάνετε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.
    Σας δίνουμε τη δυνατότητα για αγορές άνω των 200 ευρώ, την επιλογή 2, 4, 6 ,8 άτοκων δόσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα του προγράμματος των μηνιαίων δόσεων, είναι η χρέωση κάθε συναλλαγής να γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, δηλαδή είτε μέσω των τερματικών Alphalink, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο που θα παράσχει η Τράπεζα. 
  • Πληρωμή με Paypal:Τώρα μπορείς να πληρώσεις τις παραγγελίες σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mymarketplace.gr  εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είσαι ήδη πελάτης του PayPal, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Γέμισε το λογαριασμό σου στο PayPal μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποίησε την πιστωτική σου κάρτα για να πληρώσεις.Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com
Από 500€ και άνω σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2017 τα παραστατικά αξίας € 500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: 
  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
  • Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας 
 
Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο:

Στην MY MARKET PLACE σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.