Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς παραγγέλνω;

Στο mymarketplace.gr μπορείς εύκολα να κάνεις την παραγγελία σου με πολλούς τρόπους

Μέσω του site: όταν βρεις το προϊόν που χρειάζεται, πάτησε στην επιλογή «Αγορά» και ακολούθησε τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Μέσω τηλεφώνου: καλώντας στο 210 610 4717 από Δευτέρα εώς Παρασκευή 9πμ - 7μμ.

 

2. Τι συμβαίνει σε περίπτωση αυξομείωσης των τιμών;

Τη στιγμή που επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας αφού έχετε επιλέξει τον τρόπο πληρωμής σας, η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί. Οποιαδήποτε μεταβολή της τιμής από την στιγμή εκείνη και μετά, βάσει του ισχύοντος εμπορικού δικαίου δε μπορούν να ωφελήσουν ή να επιβαρύνουν έναν πελάτη.

 

3. Με πόσους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

  • Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
    Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας Alpha Βank 184 00 2320 003 229, Iban: GR29 0140 1840 1840 0232 003 229, Swift CRBAGRAA με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο info@mymarketplace.gr
  • Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο) είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβής Speedex (Δείτε δίκτυο εδώ)
  • Πιστωτική κάρτα/Χρεωστική κάρτα: VISA, MASTERCARD, Dinners, American Express για απευθείας χρέωση ολόκληρου του ποσού.
    Για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρόν για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα που κάνετε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.
  • Πληρωμή με Paypal:Τώρα μπορείς να πληρώσεις τις παραγγελίες σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Mymarketplace.gr  εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είσαι ήδη πελάτης του PayPal, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Γέμισε το λογαριασμό σου στο PayPal μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποίησε την πιστωτική σου κάρτα για να πληρώσεις.Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com
Από 1500€ και άνω σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: 
  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
  • Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας 
 
Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο:

Στην MY MARKET PLACE E.Π.Ε. σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.

 

4. Πως μπορώ να ακυρώσω παραγγελία μερικώς ή ολικώς;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί εντελώς ή μερικώς, πριν την παραλαβή της. Επικοινωνείστε μέσω site στο info@mymarketplace.gr όπου θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία της ακύρωσης καθώς και για την επιστροφή χρημάτων σας στην περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γινει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

Για Πιστωτική κάρτα on-line η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Για Αντικαταβολή θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο να είστε δικαιούχος για να προχωρήσουμε σε πίστωση εντος 7-14 εργάσιμων ημερών.